Laptopverhoger Kensington Aluminium

Productnummer: 1429448
Minimum afname: 1
€ 34,81 € 42,12 incl. BTW

Op voorraad

Levertijd: 1-2 werkdagen

Logo

Omschrijving

  Als accessoires zich opstapelen op het bureaublad, wordt ruimte schaars. Vooral wanneer er een laptop bij komt kijken.

  Met de aluminium laptopverhoger van Kensington kan je jouw laptop verhogen tot een comfortabele kijkhoogte, terwijl je tegelijkertijd de rommel op jouw bureau vermindert. Gemaakt van duurzaam staal en aluminium, ondersteunt deze stevige laptopverhoger laptops van elk formaat tot 16 inch.

  Traploos ontwerp betekent dat er geen gereedschap nodig is om de hoogte snel aan te passen tussen 151 en 200 mm, of de kantelhoek van 0° tot 45°.

  Dankzij de ruime opbergcapaciteit eronder kan je een extern toetsenbord, invoerapparaten of andere randapparatuur opbergen.

  Solide constructie: gemaakt van sterk staal en aluminium.

  Ontworpen voor ergonomisch comfort, gebruikers kunnen het scherm op de gewenste ooghoogte plaatsen voor de optimale kijkhoek.

  Biedt variabele hoogte-/hoekverstelling voor optimaal zicht op het scherm. De hoogte is verstelbaar van 151 - 200 mm, de hoek van 0° - 45°.

  Het open ventilatieontwerp bevordert luchtcirculatie voor betere prestaties van de laptop en een langere levensduur van de batterij.

  Opslag onder de basis biedt ruimte om externe randapparatuur op te bergen voor een opgeruimde desktopomgeving.

  Siliconen antislipvoetjes beschermen de laptop tegen krassen en houden het apparaat op zijn plek. Veilige opstaande rand zorgt ervoor dat apparaten niet wegglijden.

  Geschikt voor laptops tot 16 inch, met een maximumgewicht van 8 kg.

Specificaties

Merk: Kensington
Commerciële kleurnaam: Zilver
Kleur: Zilver
Soort Computerstandaard / -steun: Laptopstandaard